Unge fremadstormende stjerner har det blitt mange av i Norge, samt at vi har fått mange som gjør det godt rundt omkring i verden. Internasjonal karriere er jo viktig for disse artistene for å kunne fortsette å leve av sin musikk. Det er nok mulig også bare i Norge, men markedet er jo begrenset her. Noen er heldige og treffer med sine første låter, mens andre må jobbe lit eller langt og lenge for å bli anerkjent ute i verden.

Marion Ravn

Marion Ravn

Marion Ravn

Marion Elise Ravn kom til verden på midten av 80 tallet i Lørenskog rett utenfor Oslo. Marion startet sin musikalske karriere tidlig. Allerede da hun var fem år gammel ble hun med i gospel koret i den lokale kirken. To år senere ble hun med i St. Laurentius koret som har en lang historie i Lørenskog kirke. Hun startet å spille piano da hun var åtte og tok pianoleksjoner samtidig som hun startet med og danse ballett. Mange talenter denne unge damen, hun var med i flere musikaler og var med på innspillingen av noen barneplater. Da hun ble 11 år gammel spilte hun inn en demo sammen med barndoms venninnen Marit Larsen, denne demoen likte plateselskapet EMI Norge så godt at det ble platekontrakt på di unge kvinnene. Det var da de to startet bandet Marion & Marit som de så skiftet navn på til M2M. Deres første singel som M2M ble Dont say you love me, denne låten ble veldig godt mottatt i Norge, Amerika, Australia og New Zealand. De hadde klart å markere seg internasjonalt med sin første plateutgivelse, det er en kjemp prestasjon. Året etter fulgte de opp med sitt første album, Shades of Purple. Albumet ble også en suksess for jentene internasjonalt. Det ble flere opptreden på TV rundt omkring, også en del samarbeid med Disney Channel. De var da godt kjente i Amerika og det ble flere opptredener der. Etter rundt seks år valgte de å avslutte M2M og Marion fortsatte sin karriere som soloartist. Hun fortsatte i samme stilen, plater, TV og opptredener rundt omkring. Hun driver fortsatt på for fullt så vi får fortsatt nyte hennes musikk fremover.

Maria Mena

Maria Mena

Maria Mena

Maria Mena kom til verden i midten av 80 tallet i Oslo og startet sin musikalske karriere i ung alder. Hun var nok godt inspirert av sine foreldre som også drev på med musikk, hennes mor var låtskriver mens faren var trommeslager som spilte i flere band i Oslo distriktet. Hun startet tidlig med å skrive og synge sine egne låter, som 13 åring fikk hun overtalt sin far til og hjelpe henne med og få spilt inn en demo. Det resulterte i en platekontrakt med Sony Music. Hennes debut singel Fragile ble ingen stor hit, med den neste som het My Lullaby kom høyt opp på de Norske listene og ble mye spilt på radio. Hennes første internasjonale album White Turns Blue ble godt mottatt og hun hadde klart og bli en internasjonal stjerne. Hun har fortsatt med og gi ut plater og singler, det meste hun har gitt ut har blitt veldig godt mottatt rundt omkring i verden.