At det kommer og forsvinner mennesker her på jorden er en naturlig sak. I løpet av det året som har gått har det blitt en del artikler om kjendiser som har gått bort av forskjellige årsaker. Noen etter lengre tids sykdom, andre på grunn av høy alder og noen gikk bort både for tidlig og alt for fort.

Her forsetter del 2 av denne artikkelen:

Gene Wilder

Den amerikanske skuespilleren var 83 år da han døde i sitt hjem i Connecticut 29. august.

Gene Wilder har vært å se i filmer som «Young Frankenstein», «Blazing Saddles» og den første «Charlie og sjokoladefabrikken».

Han ble diagnostisert med Alzheimers tre år tidligere, men ønsket å holde sykdommen skjult for omverdenen.

Jim Carrey: «Hvis det finnes en himmel, så har han en gullbillett»

Gene Wilder

Gene Wilder

Leonard Cohen

Den kanadiske sangeren Leonard Cohen var 82 år gammel da han døde i sitt hjem i Los Angeles 7. november.

Senere kom det frem at han døde etter et fall tidligere på natten.

Kun uker før dødsfallet sa Cohen i et intervju med The New Yorker at han var klar for å møte døden. På samme tid ga han ut platen «You Want It Darker», som fikk en firer på terningen av VGs anmelder.

Leonard Cohen

Leonard Cohen

Andrew Sachs

23 november døde den tysk-britiske skuespilleren etter å ha slitt med sykdom over lengre tid. Han døde på et sykehjem, etter å ha vært dement de siste fire årene.

Sachs er mest kjent som den spanske kelneren fra suksesserien «Hotell i særklasse», som handler om det fiktive hotellet Fawlty Towers på den engelske sørkysten.

Zsa Zsa Gabor

19 desember døde Hollywood-legenden Zsa Zsa Gabor, 99 år gammel.

Hun ble kjørt til sykehus med hjerteinfarkt, men livet stod ikke til å redde for skuespilleren som allerede i 2010 uttalte at hun ville dø hjemme.

Filmkjennere husker henne best for innsatsen i filmer som «Moulin Rouge» fra 1952 og «Touch of Evil» fra 1958, men er i dag kanskje mest kjent for sin fargerike livsstil og mange ekteskap.

Zsa Zsa Gabor

Zsa Zsa Gabor

George Michael

Den britiske 80-tallshelten sovnet stille inn i sitt hjem i London første juledag. Ifølge manageren Michael Lippman døde han som følge av en hjertefeil.

Han ble kjent da han på 80-tallet brøt gjennom med popduoen Wham!, som blant annet har julehiten «Last Christmas», men gjorde det senere også stort som soloartist.

Superstjernene Elton John, Madonna og Bryan Adams er blant de som nå er i sorg – og som hyller George Michael for både musikken og vennskapet.

George Michael

George Michael

Norske kjendiser

Også i Norge har flere kjendiser gått bort i 2016.

Blant dem var den folkekjære skuespilleren Sossen Krohg, som 12. februar sovnet inn med familien rundt seg, 92 år gammel.

Krohg ble kjent for et stort TV-publikum da hun gjennom 12 år spilte rollen som matriarken Astrid Anker-Hansen i «Hotel Cæsar».

Sossen Krohg i 2013: – Jeg er veldig redd for å dø.

18 juni ble artisten, skuespilleren og teaterkomponisten Sverre Kjelsberg (69) funnet død i sitt hjem i Tromsø.

Sverre Kjelsberg var mest kjent som bassist og vokalist i gruppen The Pussycats, og for sin deltakelse sammen med Mattis Hætta i Eurovision Song Contest i 1980 med låten «Samiid Ædnan».

Hele artikkelen er hentet fra VG.