Ernst Jørgensen om Prince from Another Planet

Det blir to forskjellige utgaver av Prince from Another Planet, en billig utgivelse og en deluxeutgivelse. Billigvarianten innholder begge konsertene RCA tok opp i sin tid, og ingen DVD. Mixingen på denne utgaven er heller ikke den nyeste, disse ble gjort i 1972 og i 1997. Så her er det vel bare å gå for deluxeutgaven, synes vi.

Deluxeutgaven innholder som kjent de samme to konsertene, men de er mixet av Michael Brauer, og han skal kunne sine ting meget godt. Og så får vi jo DVD-en med den fulle pressekonferansen og det fantastiske 8 mm konsertopptaket med påført lyd. Vi kommer til å ta inn meget få eks av billigvarianten, så er du ute etter den, bør du kontakte Ken: ken@flamingstar.no så bestiller han den. Deluxen tar vi inn mange av, men meld din interesse til Ken.

Det har i mange år gått rykter om at Sony ikke har multitracktapen av eveningshowet, Ernsts svar på dette var: “Vi har begge multitracktapene.”

Ernst sier også at det er meget små sjanser for noe nyopptrykk av A Boy from Tupelo: “At this time I don’t expect that this will happen.”

Del denne saken:
  • email
  • Facebook

2 comments

17.10.2012

Atle Larsen says:

Dette er etter min mening noe av de mest idiotiske jeg har hørt. Den «bra» lyden er jo allerede mixet ferdig. Vil tro at den billige utgaven er tenkt til ikke Elvis fans og da er jo lyden viktig. Tenk hva tv reklame og fantastisk lyd hadde gjort for salget? Skulle tro det var 1. april i dag…….ufattelig. Lurer på om slike idiotiske ting skjer med andre artister? Eller er det bare med Elvis?

17.10.2012

Ken says:

Det er vanskelig å være uenig med deg her, Atle. Helt ubegripelig at Sony ikke bruker optimal lyd på begge utgivelser. Uansett, vi får bare glede oss over deluxeutgaven, som blir en konge verdig.

Trackback URI | Comments RSS

Leave Reply

You must be logged in to post a comment.